
Malam semalam juga (17 Mac, 2011) di The Bee, Jaya One (http://4sq.com/h6hEZP) telah berlangsung satu lagi pelancaran rasmi website news aggregator Newszapped yang telah sedia untuk dibuka luas lagi kepada semua pengguna umum.
Jikalau anda seorang pengguna biasa kepada Digg dan Reddit sebelum ini, anda pasti sudah tahu mengguna Newszapped ini. Mengikut penerangan yang mereka beritahu kepada aku, Newszapped adalah laman news aggregator tempatan yang menyediakan artikel berkualiti kepada pengguna. Bermakna anda akan mendapat pelbagai artikel yang sesuai dengan kategori yang anda cari.

Sekiranya anda pernah buka Newszapped sebelum ini, anda pasti akan sedar mengenai perubahan baru dalam rekabentuk website yang lebih menarik.
Untuk pelan masa hadapan, Newszapped akan keluarkan versi mobile site mereka kepada umum, beserta juga dengan aplikasi mobile untuk iOS, Android dan juga Blackberry. Aku tak sabar nak tunggu untuk berita itu nanti.


Pergi ke website Newszapped sekarang untuk daftar sebagai pengguna, ataupun jika anda sudah menjadi ahli, anda boleh terus menggunakannya sekarang untuk tidak terlepas sebarang berita terkini tentang perkara yang anda minati.
Untuk sebarang info mengenai Newszapped terkini, follow mereka di Twitter: @NewsZapped
P/S: Bila agaknya aku pulak akan release dari versi KIV nih.. *kof *kof
Posted from Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Related posts:


Thanks bro! versi KIV tu akan di beritahu kelak. Kalau ada rezeki, insyaAllah tak ke mana
P/s: ada bug dkt field email dgn website utk komen ni. check2 :p
aminnnnnnnnn…
okeh okeh nanti aku check, thanks!
tuk symbian agak2 ada tak?
bunyinya macam takde. tapi kalau ko nak hantar cadangan ko boleh bagi kat @MrKayMY hehe..
symbian takde dalam perancangan utk setakat ni. =)
pergh. siap ade launch hangat tuu
banyak dapat support..
apa yang KIV nie? Cuba share-share sikit. Huhu~
ini soal… *ehem kerja..
Tq bro.. sampai dalam blog pun mention “KIV” nih…
Wa akan cuba hilangkan KIV tu. Mudahan amin.
aminnnnnnnnnnnnnnn….
It certainly was interesting to see what our local boys are doing and I’m certainly impressed. Gotta go and sign up for an account
Thanks for the invite
with pleasure